Zaalverhuur

Zaalverhuur

“Zakelijk & Persoonlijk”

Maakt u al gebruik van onze zalen voor o.a. presentaties, trainingen, vergaderingen en cursussen? De zalen van het centrale gebouw van De Reensche Compagnie bieden een scala aan mogelijkheden. Verscheidene bedrijven en verenigingen maken al vele jaren gebruik van onze dienstverlening. Ondanks dat, is er wellicht voor uw bedrijf of vereniging nog zaalruimte beschikbaar.

Vraagt u eens naar de mogelijkheden bij De Reensche Compagnie. Wij hebben zaalruimte voor bedrijven, verenigingen en bewoners van De Reensche Compagnie voor o.a.:

Wij kunnen op uw wensen afgestemd diverse arrangementen aanbieden. De ruimtes van De Reensche Compagnie bestaan uit:

De grote zaal is op te splitsen in 2 zalen door middel van een geluidsdichte wand:

In de grote zaal is professionele geluidsapparatuur aanwezig. Voor presentaties is er een beamer met een groot scherm beschikbaar welke is aan te sluiten op de geluidsapparatuur. In alle zalen van De Reensche Compagnie is Free WiFi aanwezig. Ook bieden wij u uitgebreide lunchmogelijkheden tijdens uw bijeenkomst van 1 tot 200 personen.

Wij proberen u te allen tijde van dienst te zijn. Vindt u niet de informatie die u zoekt, dan kunt u ons bellen (0598) 322 664 of mailen info@reenschecompagnie.nl. Openingstijden van de zalen is naar gelang de bezetting en kent geen vaste tijden.
Wij zijn aanwezig op werkdagen van 08.30 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag is ons kantoor gesloten vanaf 12.30 uur.

Informeert u eens vrijblijvend naar onze mogelijkheden!