In- en uitschrijven als woningzoekende

U kunt zich bij De Reensche Compagnie inschrijven als woningzoekende voor zowel sociale verhuur als vrije sector. De eenmalige inschrijfkosten bedragen € 25,-. U kunt dit bedrag voldoen bij inlevering van het inschrijfformulier of overmaken op bankrekeningnummer IBAN: NL67 RABO 0329.1348.84, met vermelding van uw naam en “Inschrijfkosten”. 

Sociale verhuur – huurtoeslag mogelijk
Complexen Tak van Poortvliet en Van der Duyn van Maasdam;
Seniorenappartementen;
Inschrijving vanaf 55 jaar, plaatsing vanaf 60 jaar.

Per 1 oktober 2021 zijn wij voor nieuwe huurders van deze complexen overgestapt op het zogenaamde 'passend toewijzen'. Het bestuur van De Reensche Compagnie volgt daarin de wijzigingen in de Woningwet uit 2015 en het beleid van woningcorporaties, dat erop is gericht om een woning met een huurprijs beneden de grenzen voor huurtoeslag, ook beschikbaar te houden voor huurders die dat financieel nodig hebben.

Vrije sector verhuur – geen huurtoeslag mogelijk
Atlantaborg I;
Inschrijving en plaatsing vanaf 45 jaar.

Atlantaborg II;
Inschrijving en plaatsing vanaf 35 jaar.

Voor registratie hebben wij het volgende van u nodig:

  1. een inschrijfformulier: voor de sociale verhuur kunt u hier het inschrijfformulier downloaden. Wilt u het inschrijfformulier invullen via onze website? Druk dan hier (wij ontvangen uw document automatisch wanneer u na het invullen onderaan op VERZENDEN klikt). Wilt u zich inschrijven voor de vrije sector, druk dan hier voor het inschrijfformulier.
     
  2. een verhuurdersverklaring (indien relevant), die u moet laten ondertekenen door uw huidige verhuurder. U kunt hier de verhuurdersverklaring downloaden.


Wij vinden het belangrijk om ons woningzoekenden bestand actueel te houden. Daarom vragen wij u jaarlijks om uw gegevens te controleren en wijzigingen aan ons door te geven.

Wanneer u een appartement krijgt aangeboden staat het u vrij om deze te weigeren. We gaan graag het gesprek aan over uw bezwaren en denken met u mee over het aanpassen van uw wensen.

Wilt u zich als woningzoekende uitschrijven? Dan ontvangen wij dat graag schriftelijk van u.

 

Waar wij ons in onderscheiden

  • Verhuur sociale- en vrije sector appartementen
  • Wonen in het Stadshart van Hoogezand
  • Aangename en noodzakelijke voorzieningen op loopafstand
  • Dienstverlening met een hoofdletter
  • Hoge huurderstevredenheid
  • Vriendelijk en toegewijd personeel