Vrije sector verhuur

De Reensche Compagnie is één van de initiatiefnemers van het ambitieuze bouwproject genaamd Stadshart Tussenhof Hoogezand. Daar bouwen wij sinds begin 2020 aan ons derde appartementencomplex, genaamd Atlantaborg.

Appartementen in de Atlantaborg zullen worden aangeboden als Vrije sector verhuur. Vrije sector wil zeggen dat huurtoeslag niet mogelijk is.

Het eerste deel van het complex Atlantaborg bestaat uit 6 woonlagen met in totaal 46 woningen. Oplevering vindt plaats medio 2021. Het tweede deel van het complex bestaat uit 30 appartementen verdeeld over 4 woonlagen en dat zal begin 2022 klaar zijn voor de verhuur. Alle woningen zijn gasloos, energiezuinig en levensloopbestendig. 

Vraag vrijblijvend informatie aan door hier te klikken of door te mailen naar nieuwbouw@reenschecompagnie.nl

Telefonisch kan ook, door tijdens kantooruren te bellen naar 0598-322664 en te vragen naar de afdeling verhuur.

Stichting De Reensche Compagnie verhuurt aan de Tak van Poortvlietstraat ook 22 garageboxen, beschikbaar voor haar huidige huurders. Er is een beperkte wachtlijst. Heeft u belangstelling? Dan is een inschrijfformulier te verkrijgen via het kantoor. Klik hier voor onze contactgegevens.

Daarnaast exploiteert de Stichting op de begane grond, onder de appartementen aan de Tak van Poortvlietstraat, nog 8 winkel- annex kantoorpanden. Momenteel zijn alle panden verhuurd. Heeft u belangstelling? Klik dan hier voor onze contactgegevens.

 

Artist Impression Atlantaborg
 

Waar wij ons in onderscheiden

  • Verhuur sociale en vrije sector appartementen
  • Wonen in het stadshart van Hoogezand
  • Aangename en noodzakelijke voorzieningen op loopafstand
  • Dienstverlening met een hoofdletter
  • Hoge huurderstevredenheid
  • Vriendelijk en toegewijd personeel