Huidige complexen

De huidige appartementencomplexen bestaan uit 180 woningen verdeeld over twee gebouwen. In het complex aan de Van der Duyn van Maasdamweg bevinden zich 100 woningen verdeeld over 10 verdiepingen. Die aan de Tak van Poortvlietstraat telt 4 verdiepingen met in totaal 80 woningen.

Het is er veilig en aangenaam wonen. Alle verdiepingen zijn met de lift te bereiken en iedere galerij wordt afgesloten door middel van automatische deuren. Door het alarmsysteem in elke woning kan in geval van nood rechtstreeks contact worden gezocht met een alarmcentrale. Iedere lift is voorzien van een 24 uurs storingsbeveiliging.

Een bewonerscommissie vormt het klankbord richting het Stichtingsbestuur en een enthousiaste activiteitencommissie organiseert regelmatig gezellige bijeenkomsten.

De Stichting verhuurt aan de Tak van Poortvlietstraat ook 22 garageboxen, beschikbaar voor haar huidige huurders. Er is een beperkte wachtlijst. Heeft u belangstelling? Dan is een inschrijfformulier te verkrijgen via het kantoor. Klik hier voor onze contactgegevens.

Daarnaast exploiteert De Reensche Compagnie op de begane grond, onder de appartementen aan de Tak van Poortvlietstraat, nog 8 winkel- annex kantoorpanden. Met de verhuur van deze panden kan de Stichting een interessante reeks aan extra faciliteiten en voorzieningen voor de huurders toevoegen. 

 

Waar wij ons in onderscheiden

  • Verhuur sociale- en vrije sector appartementen
  • Wonen in het Stadshart van Hoogezand
  • Aangename en noodzakelijke voorzieningen op loopafstand
  • Dienstverlening met een hoofdletter
  • Hoge huurders tevredenheid
  • Vriendelijk en toegewijd personeel