24 juni 2020
Laatste stand van zaken inzake de regels voor onze vrijwilligers.

Belangrijke Coronamaatregel
inzake onze vrijwilligers

 

Ik heb u meerdere malen via brieven op de hoogte gehouden van de maatregelen inzake het indammen van het Coronavirus.

 

Wij zien dat er massaal aan de oproepen gehoor wordt gegeven. Toch slippen er een paar gewoontes tussen alle maatregelen heen. Ik reageer daar nog even op:

 

Vrijwilligers

Onze vrijwilligers zetten zich vele uren in de week in voor het opknappen van allerhande karweitjes. Ook worden ze geregeld door bewoners gebeld voor een storing o.i.d. Ik heb met onze vrijwilligers afgesproken dat zij per direct ook geen werkjes meer opknappen. Zorgt u er dan ook voor dat u onze vrijwilligers niet meer vraagt om iets te doen. Ze weigeren in opdracht van de Stichting de Reensche Compagnie om kleine klusjes in uw woning te doen. Zoals alle maatregelen is dit gedaan voor uw gezondheid maar ook die van uw medebewoners.

 

Oud papier

Op maandagen wordt het oud papier opgehaald op de voor u bekende manier. Per direct stoppen onze vrijwilligers met het ophalen van het oud papier. U moet uw papier bij u thuis bewaren tot u vanuit ons hoort dat deze maatregel wordt opgeheven.

 

Vragen over Corona

Wij krijgen veel vragen over “hoe te handelen als er een bewoner in de Reensche Compagnie besmet blijkt te zijn met Corona”. Wij hebben contact gezocht met de GGD en deze vraag voorgelegd. Het antwoord is;

Vragen over Corona en hoe te handelen als bijvoorbeeld de buren Corona hebben kunnen het beste gesteld worden aan de GGD. De GGD is te bereiken op 0800-1351. Zij kunnen de juiste informatie aan u geven.

 

 

Met hartelijke groet,

 

Wim Kroeze

Manager Algemene Zaken

 

 

 

Terug

Waar wij ons in onderscheiden

  • Verhuur sociale- en vrije sector appartementen
  • Wonen in het Stadshart van Hoogezand
  • Aangename en noodzakelijke voorzieningen op loopafstand
  • Dienstverlening met een hoofdletter
  • Hoge huurders tevredenheid