De Reensche Compagnie

De Reensche Compagnie

Sinds 1969 is Stichting de Reensche Compagnie een wooncentrum voor ouderen.

Wij zijn opgericht op 1 maart 1967 en zijn voortgekomen uit de stichting dienstverlening aan bejaarden in de gemeente Hoogezand-Sappemeer.

Onze exploitaties

De huidige Stichting exploiteert 180 appartementen voor de verhuur aan ouderen. De appartementen zijn verdeeld over twee complexen. De etages waar de appartementen zich aan bevinden zijn allemaal bereikbaar door middel van liften, die voorzien zijn van een 24 uurs storingsbeveiliging.

Het onroerend goed is eigendom van de Stichting. Voor een kennismaking met de bestuursleden kunt u kijken onder het kopje bestuurssamenstelling.

Prettig wonen

De woningen van De Reensche Compagnie zijn erg gewild bij het oudere publiek. Het is prettig wonen in de flat aan de Van der Duyn van Maasdamweg (10 hoog) en aan de Tak van Poortvlietstraat (4 hoog). Alle verdiepingen zijn met de lift te bereiken en alle galerijen zijn afgesloten door middel van automatische deuren. In elke woning is een alarmsysteem aanwezig, waarvan de bewoners gebruik kunnen maken in geval van nood. Elk alarmsysteem staat rechtstreeks in contact met een alarmcentrale. Tevens is er in de flat een bewoners-en activiteitencommissie actief. De bewonerscommissie is het klankbord voor de bewoners en de schakel tussen het stichtingsbestuur van De Reensche Compagnie. De activiteitencommissie organiseert geregeld gezellige avonden voor ouderen. Zowel bewoners van De Reensche Compagnie, als omwonende ouderen zijn hier altijd van harte welkom. 

 

 

Handig om te weten

  • Geen inkomensgrens sociale huurwoningen
  • Parkeren bij de deur
  • Alarmeringen in de woningen
  • Winkelcentrum op loopafstand